Indisk huvudmassage

Indisk huvudmassage

En mjuk och djupgående massage som har en avspännande effekt!Denna massage passar de flesta och ges sittande fullt påklädd.Indisk Huvudmassage minskar stress och spänningar, ökar lugn och välbefinnande. I massagen ingår ett tiotal olika tekniker som ökar blodcirkulationen och det allmänna välbefinnandet. Indisk huvudmassage hjälper blodcirkulationen, stimulerar lymfsystemet, hjälper musklerna att slappna av, ökar rörlighet i nacke och axlar, minskar spänningshuvudvärk och hjälper överansträngda ögon, förbättrar hårkvalitet och får huden att se fräschare ut. Det hjälper även mot stress och nervositet, ökar koncentrationsförmågan och hjälper mot sömnsvårigheter.

Rekommenderas inte till nyopererade, personer med nyliga huvud och nackskador, vid infektion eller svullnad och inflammation, under påverkan av alkohol, eller vid blodpropp. 

Indisk Huvudmassage behandlar:-Hjässan – hela kalufsen och akupressurpunkter i skallen.-Nacke – uppåt längs de fem översta kotorna.-Axlar och skuldror – kappmuskeln , runt skulderbladen och nyckelbensgroparna.-Ryggraden – massage av musklerna längs ryggraden.-Överarmar – för en helhetskänsla så masseras armar och händer.-Ansikte – panna, ögonbryn , tinningar, kindben och käke.-Öron – hela ytterörat masseras ordentligt.