MW Zonterapi

Lär känna vår zonterapeut lite mer:

Namn: Margareta ”Maggan” Wikberg
Ålder: 55 år
Bor: Naturskönt i Viskan vid Ljungan.
Bästa årstid: Senvinter och sommar
Dold talang: Otroligt skicklig på att backa med hästtransporten!

Tjänster: Zonterapi, öronljus, fot och underbensmassage samt justera benlängdsskillnad. Säljer även produkter från Holistic.

Maggan trivs nära naturen och njuter av lugnet i glesbygd. Annars skulle man inte välja att bo så. Hon är gift och lever med sin ”handy man” Kenth. Han driver också ett eget företag. Han är elektriker och är precis som Maggan en praktiker. De renoverar och jobbar med händerna. När man bor på landet i ett äldre hus så finns alltid att göra och veden ska tas om hand. Kenth var toppen att ha tillgång till när vi gjorde iordning lokalen i Svartvik. Han borrade, drog el och gjorde snyggt med hylsor så inte kablarna syns. Allt med ett leende på läpparna och glimten i ögat. På senvintern älskar Maggan de ljusa klara dagarna och åker gärna ut en tur på sina skidor. Det behöver inte vara spårat, ut i skogen bara och njuta av att vara här och nu. Sommartid är det torpet som gäller. Där kan man leva enkelt och det finns en stor tjusning i det. Endast kallvatten i kranen….elda i vedspisen och bara gå rakt ut i naturen. Fritiden ägnas också mycket åt att umgås med familjen. Familjen är viktig och de umgås över generationerna. De finns alltid där för varandra och hjälper varandra. Det är viktigt att bryta vardagen ibland funderar Maggan. Som när de hyr stuga i fjällen och ägnar sig åt utförsåkning. Man ska stanna upp och pausa ibland. För att nämna några fritidsintressen så älskar Maggan att utöva postural yoga och de kravfria stunderna i köket utan stress där hon trollar fram god och nyttig mat från grunden. När hon läser så blir det alltid litteratur som har med kroppen att göra. Hennes stora intresse som hon jobbar med.

Jag avslutar med att ställa frågan: Vad är det bästa med att driva ett eget företag? O svaret kommer helt utan tvekan. Kundmöten, att träffa alla dessa fina människor!

/Kicki.

Tips: Gilla gärna MW Zonterapi på Facebook